måndag 21 juli 2008

Nina Hagen

 
  
 
En annan sångerska som jag tyckte om, var Nina Hagen, punkdrottningen. Hon var från början skolad i opera, men gick över till punkrock. Hennes röst spänner över ett otroligt brett register.


Nina hagen - Auf'm bahnhof zoo [live]

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar mig friheten att skoja lite, det hör ju till rockmyten. Men ingen tror väl att det är nyttigt? Droger är skit. Den farligaste drogen vi har är alkohol för att den är socialt accepterad och för att man är en mes och "inte får kompisar" om man inte "super". Det gäller bland vanliga svensson och inte bara "knarkare". Är du nykterist är du en torris.

Anonym sa...

Jo dom är fucked up dom som håller på med sånt.. Milo är vacker, jag kan titta på honom och bara njuta av musklerna som spelar under den tunna pälsen. Han är som en staty. Det bästa är att jag har knappt börjat träna honom än och han är bara halvvuxen. Sen är han så otroligt mjuk och godhjärtad, men lika tuff och bestämd då det behövs. "Smooth as satin and hard as steel" som jänkarna säger om dom.

Det är bra om man inser att man inte har psyke och ork att jobba med en terrier som man måste göra det. Var och en ska ha en hundras som passar den människan. Det är därför det ofta blir så fel då folk skaffar "kamphundar" via blocket utan att veta något om dom, blandraser är det också då med inte dom bästa generna..

Bulldoggen är fin, bullterriern med. Bulldoggen är lättare, han är charmig och lugn. Bullterriern är lite mer jobb med, men dom är charmiga med terriers. Pit Bulls är som chips, man kan inte ha bara en;)

Bra att du hajjade att jag skämtade. Det kan bli fel då man skriver..

Mats

Anonym sa...

Som fattig student kan det också bli lite knepigt att resa. ;) Men jag försöker ta varje chans som finns.